Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Sensommersalat med linser

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
8 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g grønne linser
  • 500 g grønne linser
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ps tørrede abrikoser
  • 1 ps tørrede abrikoser
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk snackpeber
  • 2 stk snackpeber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rød chili, udkernet og fint snittet
  • 2 - 3 stk rød chili, udkernet og fint snittet
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt forårsløg
  • 1 bdt forårsløg
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl æblecider eddike
  • 0.5 dl æblecider eddike
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl olivenolie
  • 2 dl olivenolie
  • flagesalt
  • flagesalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Kom linserne i kogende vand og kog i ca. 20 minutter, til de er møre. Hæld linserne op i en sigte og skyl dem i koldt vand. Lad dem dryppe godt af. Skær forårsløg, snackpeber og chili i tynde skrå strimler. Hak hvidløget fint. Pisk eddike og olivenolie sammen og smag til med salt og peber. Vend linserne i marinaden, og lad dem trække 1/2 time. Vend derefter grøntsagerne i, og smag salaten til.

Kilde: Krydderiet 3, 2005