Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Radiser med porreaske og urtecreme

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 45 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} radiser
  • 6 radiser
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} porre
  • 0.5 porre
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g pasteuriseret æggeblomme
  • 50 g pasteuriseret æggeblomme
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g olie
  • 500 g olie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk æbleeddike
  • 2 spsk æbleeddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt estragon
  • 1 bdt estragon
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt persille
  • 0.5 bdt persille
  • fint salt
  • fint salt

Tilberedning

Radiserne vaskes.

Porreaske:
Porren deles i to og lamellerne pilles fra hinanden og fordeles ud på en bageplade.

Porrelamellerne bages ved 200 grader til de er helt sorte. De brændte porrer passeres igennem en grov sigte.

Urtecreme:
Estragonen og persillen plukkes og skylles og spindes fri for vand i en salatslynge. Krydderurterne blendes med olie til olien bliver lysegrøn. Æggeblomme og æbleeddike piskes luftig og olien piskes i en tynd stråle deri. Urtecremen smages til med salt.

Anretning:
Radiserne lægges på tallerkenen. Porreasken sigtes udover radiserne. Cremen sprøjtes på.