Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Torsk med stegte røde tomater

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g torskefileter
  • 400 g torskefileter
  • havsalt og peber
  • havsalt og peber
  • olivenolie
  • olivenolie
  • citronsaft
  • citronsaft
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk tomater
  • 5 stk tomater
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk krydderurter
  • 2 spsk krydderurter
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk parmesanost
  • 2 spsk parmesanost
  • olivenolie
  • olivenolie

Tilberedning

Drys torskefileterne med salt og peber. Steg torsken gylden i rigeligt med olie på en pande. Tag op.

Drys salt over og dryp rigeligt af citronsaft på.

Skær tomaterne i tykke skiver og steg på begge sider i olie.

Server fisk og tomater med et drys ost og krydderurter. Spaghetti er godt til.