Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Tuna melt

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "dåse", false: "dåser" || "dåse"} [(2 * numberOfPeopleRatio <2)] }} Irmas tun i olie
  • 2 dåse Irmas tun i olie
  • mayonnaise
  • mayonnaise
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "spsk.", false: "spsk." || "spsk."} [(2 * numberOfPeopleRatio <2)] }} klippet purløg
  • 2 spsk. klippet purløg
  • citron
  • citron
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "skive", false: "skiver" || "skive"} [(4 * numberOfPeopleRatio <2)] }} brød
  • 4 skive brød
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "skive", false: "skiver" || "skive"} [(4 * numberOfPeopleRatio <2)] }} cheddarost
  • 4 skive cheddarost

Tilberedning

Sæt ovnen på 225 grader, hvis du ikke har en toaster. 

Afdryp tunen og rør med mayonnaise og purløg. Smag til med citronsaft. 

Fordel fyldet på to skiver brød. Læg osten på og læg sammen. 

Toast indtil osten er godt smeltet. Skær lige over og server. 

Tips: Du kan også lave toast ved af fylde brødskiver med tun. Lægge dem på bradepande med bagepapir, lægge osten ovenpå og gratinere i ovnen.