Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Devils on horseback

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 18 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk dadler
  • 18 stk dadler
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk pinjekerner
  • 3 spsk pinjekerner
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knsp rosmarin
  • 1 knsp rosmarin
  • knust peber
  • knust peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk bacon i skiver
  • 1 pk bacon i skiver

Tilberedning

Sæt ovnen på 200 grader. Åbn dadlen lidt op. Fyld med lidt ristede, krydrede pinjekerner. Skær baconen lige over og fold rundt om dadlen. Luk med en tandstik. Læg på en bradepande med bagepapir. Bag indtil baconen er dejligt gylden, men ikke alt for hårdt stegt. Kig efter 12 minutter. Serveres lune.