Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Stegte ris med rejer og grøntsager

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} løg
  • 1 løg
  • olie
  • olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk karry
  • 1 tsk karry
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} chorizopølser
  • 2 chorizopølser
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl kogte ris
  • 5 dl kogte ris
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} gulerødder
  • 3 gulerødder
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rejer
  • 200 g rejer
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} citron
  • 1 citron
  • hakket dild
  • hakket dild

Tilberedning

Hak løget og svits det i olie på en stor pande. Drys karry over og svits.

Skær chorizopølser i skiver og svits på panden. Kom nu risen på og vend rundt. Skær gulerødder i helt små tern og vend i.

Afdryp rejerne og vend i den færdigstegte ris. De skal kun lige blive varme.

Server med citronbåde og dild.