Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Løgragout med couscous

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl couscous
  • 2 dl couscous
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 4 stk løg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk store gulerødder
  • 2 stk store gulerødder
  • smør
  • smør
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl grøntsagsbouillon
  • 2 dl grøntsagsbouillon
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk ingefær
  • 0.5 spsk ingefær
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} frisk hakket koriander
  • 2 frisk hakket koriander

Tilberedning

Tilbered couscous efter anvisning.

Skær løg og gulerødder i skiver og svits i smør i en gryde. Hæld bouillon ved og kom ingefær, lidt salt og peber i.

Lad simre i 6-7 minutter.

Kom couscous i to dybe tallerkener og top med ragout.