Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Burger med steak af kalveschnitzel og jalapenos

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk wienerschnitzel
  • 2 stk wienerschnitzel
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olie
  • 1 spsk olie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk italienske boller
  • 2 stk italienske boller
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk miracle whip
  • 1 spsk miracle whip
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk dijonsennep
  • 1 spsk dijonsennep
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk rucola salat
  • 0.5 pk rucola salat
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk jalapeños
  • 1 spsk jalapeños
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knsp havsalt
  • 1 knsp havsalt

Tilberedning

Varm lidt olivenolie på en pande og steg kødet 2 - 3 minutter. Krydr med salt og peber. Lad kødet hvile lunt i 5 minutter.

Halver bollerne og smør den ene halvdel med Miracle Whip og den anden med dijon. Fordel lidt salat på hver.

Skær kødet i tynde skiver og læg sammen i bollerne.

 

Tip: Du kan evt. grille købet om sommeren, i stedet for at stege det på pande.