Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Grød med banan og sukker med ristede fennikelfrø

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl Irmas Økologiske grød nr. 2
  • 3 dl Irmas Økologiske grød nr. 2
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 8 dl vand
  • salt
  • salt
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bananer
  • 2 bananer
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fennikel
  • 0.25 fennikel
  • {{ 10 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g fennikelfrø
  • 10 g fennikelfrø
  • {{ 40 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g sukker
  • 40 g sukker

Tilberedning

Grøden koges i 5-10 minutter ved svag varme og smages til med salt og sukker. Grøden trækker derpå i gryden i 15 minutter.

Fennikel skæres i små tern og banan skæres i skiver. Begge dele vendes i grøden.

Fennikelfrø ristes af på en varm pande, afkøles og stødes sammen med sukker i en morter. Fennikelsukkeret drysses ovenpå grøden. Kan serveres med mælk.