Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Omelet med broccoli og ost

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g broccoli
  • 250 g broccoli
  • olivenolie
  • olivenolie
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æg
  • 6 stk æg
  • havsalt
  • havsalt
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk parmesanost
  • 1 stk parmesanost

Tilberedning

Skær broccolien i små stykker, også stilken. Svits broccolien i olie på en pande indtil den begynder at få farve og bliver blød. Hæld evt. ½ dl vand over og lad det dampe helt væk.

Rør æg sammen i en skål med salt og peber. Hæld æggemassen over broccolien, skru ned for varmen og lad æggemassen stivne helt.

Drys revet eller høvlet ost over.

Server med groft brød.