Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Skaldyrsomelet med karry og salat

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g skaldyr
  • 300 g skaldyr
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} store æg
  • 6 store æg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk karrypasta
  • 1 spsk karrypasta
  • smør
  • smør
  • olivenolie
  • olivenolie
  • salat
  • salat

Tilberedning

Pisk æg og karrypasta sammen i en skål. Kom lidt salt i.

Smelt smør på en pande og hæld ægge blandingen på.
Skrab de stivnede ægge kanter ned imod midten et par gange.

Når bunden på omeletten er stivnet vendes den over på et stort grydelåg. Og tilbage på panden med den stegte flade op. Lad omeletten blive gennemstegt.

Svits de valgte skaldyr i 2 minutter på en pande med smør. Kom skaldyrene på omeletten over server.

Drys lidt krydderurter over.

Anret salaten på tallerken.