Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Croque monsieur med røget svinemørbrad og brie

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk hvedebrød
  • 6 sk hvedebrød
  • {{ 0.75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl creme fraiche
  • 0.75 dl creme fraiche
  • {{ 0.75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl mayonnaise
  • 0.75 dl mayonnaise
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk dijonsennep
  • 1 spsk dijonsennep
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g røget mørbrad
  • 200 g røget mørbrad
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g brie
  • 200 g brie
  • smør til stegning
  • smør til stegning

Tilberedning

Læg brødskiverne på et stort skærebræt. Rør cremefraiche, mayonnaise og sennep sammen og fordel blandingen på brødskiverne.

Læg tynde skiver mørbrad og ost på tre skiver og læg de sidste brødskiver over. Pres let.

Steg sprøde i smør på en pande. Lige før de skal spises, skæres de i 5-6 stykker per sandwich.

Kilde: Krydderiet 2, 2007