Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Hjemmelavet friskost med peberrod

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "g ", false: "" || "g "} [(400 * numberOfPeopleRatio <2)] }} creme fraiche 18%
  • 400 {{ GetUnit(10 ,"single","pural") }} creme fraiche 18%
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "g ", false: "" || "g "} [(400 * numberOfPeopleRatio <2)] }} græsk yoghurt 10%
  • 400 {{ GetUnit(10 ,"single","pural") }} græsk yoghurt 10%
  • Salt
  • Salt
  • Frisk peberrod
  • Frisk peberrod

Tilberedning

Start dagen før, osten skal spises. Sæt en sigte over en skål og læg et tyndt klæde eller en stofble i sigten. Rør creme fraiche og yoghurt sammen og læg i sigten. Dæk med film og stil i køleskab. Efter et døgn har vallen dryp­pet fra, og der er en fin friskost. Kom osten i en skål og smag den til med salt og revet peberrod. Osten holder sig fint i køleskab i mindst en uge. Hvis du ønsker en rundere smag, kan du smage osten til med 2 spsk. piskefløde.