Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Hjemmelavet friskost med peberrod

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "g", false: "g" || "g"} [(400 * numberOfPeopleRatio <2)] }} creme fraiche 18%
  • 400 g creme fraiche 18%
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} {{ {true: "g", false: "g" || "g"} [(400 * numberOfPeopleRatio <2)] }} græsk yoghurt 10%
  • 400 g græsk yoghurt 10%
  • salt
  • salt
  • frisk peberrod
  • frisk peberrod

Tilberedning

Sæt en sigte over en skål og læg et tyndt klæde eller en stofble i sigten. Rør creme fraiche og yoghurt sammen og læg i sigten. Dæk med film og stil i køleskab. Efter et døgn har vallen dryp­pet fra, og der er en fin friskost.

Kom osten i en skål og smag den til med salt og revet peberrod. Osten holder sig fint i køleskab i mindst en uge. Hvis du ønsker en rundere smag, kan du smage osten til med 2 spsk. piskefløde.