Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Asparges og courgettesalat med ristede græskarkerner

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
8 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk courgette
  • 1 stk courgette
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg asparges
  • 1 kg asparges
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl græskarkerner
  • 1.5 dl græskarkerner
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl parmesan
  • 1 dl parmesan
  • {{ 0.75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl olie
  • 0.75 dl olie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvidvinseddike
  • 2 - 3 spsk hvidvinseddike
  • salt og peber
  • salt og peber
  • sukker
  • sukker

Tilberedning

Skær courgetterne i humpler og lad dem simre 3 minutter i letsaltet vand. Skær de grønne asparges i mindre stykker og lad dem simre med courgetterne det sidste minut. Læg de afdryppede grøntsager på et fad.

Rist græskarkernerne på en tør pande, til de skifter farve. Rør parmesan, olie, eddike, salt, peber og lidt sukker sammen i en skål. Vend grøntsagerne i og drys græskarkernerne over.

Kilde: Krydderiet 2, 2007