Se hvordan du laver blommechutney med mandler. Klik her og søg blandt mere end 1000 lækre opskrifter.
Tilberedning
Rist mandlerne i en lille smule olie i gryden. Tag op.
Skær blommerne i både. Kom blommer, sukker, eddike og krydderier i gryden og lad det simre sammen i 10 minutter. Vend mandlerne i og lad chutneyen afkøle. Kan opbevares i køleskab i mindst 3-4 dage.
Anret som foto/hapser: Urtekram knækbrød med græskarkerner, cheddar, cremefraiche 38% og friske mynteblade. Bræk knækbrød i mindre stykker. Pynt med cremefraiche, chutney og lidt mynte.
Rist mandlerne i en lille smule olie i gryden. Tag op.
Skær blommerne i både. Kom blommer, sukker, eddike og krydderier i gryden og lad det simre sammen i 10 minutter. Vend mandlerne i og lad chutneyen afkøle. Kan opbevares i køleskab i mindst 3-4 dage.
Anret som foto/hapser: Urtekram knækbrød med græskarkerner, cheddar, cremefraiche 38% og friske mynteblade. Bræk knækbrød i mindre stykker. Pynt med cremefraiche, chutney og lidt mynte.