Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Blommechutney med mandler

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 0.75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl mandler
  • 0.75 dl mandler
  • olie
  • olie
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl æblecidereddike
  • 0.5 dl æblecidereddike
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g blommer
  • 500 g blommer
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl rørsukker
  • 1 dl rørsukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk ingefær
  • 1 tsk ingefær
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk spidskommen
  • 1 tsk spidskommen
  • salt
  • salt
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk cayennepeber
  • 0.25 tsk cayennepeber

Tilberedning

Rist mandlerne i en lille smule olie i gryden. Tag op.

Skær blommerne i både. Kom blommer, sukker, eddike og krydderier i gryden og lad det simre sammen i 10 minutter. Vend mandlerne i og lad chutneyen afkøle. Kan opbevares i køleskab i mindst 3-4 dage.

 

Anret som foto/hapser: Urtekram knækbrød med græskarkerner, cheddar, cremefraiche 38% og friske mynteblade. Bræk knækbrød i mindre stykker. Pynt med cremefraiche, chutney og lidt mynte.