Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Bagt ingefær og kokossmuld

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
18 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 200 g smør
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 5 spsk sukker
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvedemel
  • 4 dl hvedemel
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl havregryn
  • 1.5 dl havregryn
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk kokosmel
  • 4 spsk kokosmel
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk stødt ingefær
  • 2 tsk stødt ingefær

Tilberedning

Sæt ovnen på 200 grader. Tag smørret ud af køleskabet, 15 minutter før du går i gang. Kom sukker, mel, havregryn, kokosmel og ingefær i en skål og bland rundt. Skær smørret i mindre stykker og bland sammen med melblandingen, indtil du har en smuldret dej. Juster konsistensen med lidt vand, hvis den er for tør. Den har samme konsistens som den smuldredej, du lægger på en æble- eller bærtærte. Spred ud på en bradepande med bagepapir. Bag dejen gylden og sprød i 15 minutter eller lidt mere. Afkøl, bræk i mindre stykker og opbevar i kagedåse.