Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Butterdejssnegle med lemoncurd

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} rulle butterdej (fra køledisken)
  • 1 rulle butterdej (fra køledisken)
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk Irmas lemoncurd
  • 2 - 3 spsk Irmas lemoncurd

Tilberedning

Sæt ovnen på 200 grader. Rul dejen ud og smør lemoncurd ud på hele dejen, men lad cirka fem centimeter på den lange side være bar. Rul sammen fra den anden side og luk dejen godt sammen med fingrene. Skær dejen i cirka 22 tynde skiver og læg dem på en bradepande med bagepapir. Bag gyldne. Kig efter 10 minutter. Server lune eller nybagte.

Snack-tips til sommerdrinken:

  • Irmas honningristede mandler med havsalt.
  • Irmas økologiske edamame bønner.
  • Vandmelon drysset med lidt salt, sukker og chili.
  • Grønne og sorte oliven