Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Bagte søde kartofler med sæter rømme

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 40 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} søde kartofler
  • 8 søde kartofler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pose Irmas økologiske edamame bønner
  • 1 pose Irmas økologiske edamame bønner
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} lille agurk
  • 1 lille agurk
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sæter rømme 35 %,
  • 2 dl sæter rømme 35 %,
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hakkede cashewnødder
  • 4 spsk hakkede cashewnødder
  • {{ 15 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk nigellafrø
  • 15 tsk nigellafrø
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk tørrede chiliflager
  • 1 tsk tørrede chiliflager
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bundt bundt koriander
  • 1 bundt bundt koriander
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g salt og peber
  • 1 g salt og peber

Tilberedning

Sæt ovnen på 200 grader. Vask kartoflerne rene og sæt dem på en bradepande. Bag dem møre. Mærk med en kniv efter 35 minutter. Giv bønnerne et opkog på 1 minut og afdryp. Skær agurken i tynde bånd og rul sammen eller skær i tern. Åbn kartoflerne med et snit og fyld med edamamebønner, rømme og agurk. Drys cashewnødder, nigellafrø, chili og korianderblade på. Krydr med salt og peber og server med ske.