Sæt ovnen på 200 grader. Vask kartoflerne rene og sæt dem på en bradepande. Bag dem møre. Mærk med en kniv efter 35 minutter.
Giv bønnerne et opkog på 1 minut og afdryp.
Skær agurken i tynde bånd og rul sammen eller skær i tern.
Åbn kartoflerne med et snit og fyld med edamamebønner, rømme og agurk. Drys cashewnødder, nigellafrø, chili og korianderblade på. Krydr med salt og peber og server med ske.
Sæt ovnen på 200 grader. Vask kartoflerne rene og sæt dem på en bradepande. Bag dem møre. Mærk med en kniv efter 35 minutter.
Giv bønnerne et opkog på 1 minut og afdryp.
Skær agurken i tynde bånd og rul sammen eller skær i tern.
Åbn kartoflerne med et snit og fyld med edamamebønner, rømme og agurk. Drys cashewnødder, nigellafrø, chili og korianderblade på. Krydr med salt og peber og server med ske.