Nem og lækker opskrift på braiserede fennikel i vinsky. Klik her og søg blandt mere end 1000 lækre opskrifter.
Tilberedning
Skær fennikel i grove både på langs, gem nogle dild-lignende stilke til pynt. Kom i en gryde, hæld vin, bouillon og fløde i gryden og drys med salt og peber.
Lad fennikel simre under låg i 15 minutter.
Læg på et fad og pynt med fennikelstilke.
Tip: Jævn gerne saucen med 2 tsk majsstivelse rørt op i 1 spsk fløde.
Skær fennikel i grove både på langs, gem nogle dild-lignende stilke til pynt. Kom i en gryde, hæld vin, bouillon og fløde i gryden og drys med salt og peber.
Lad fennikel simre under låg i 15 minutter.
Læg på et fad og pynt med fennikelstilke.
Tip: Jævn gerne saucen med 2 tsk majsstivelse rørt op i 1 spsk fløde.