Se hvordan du laver salte mandler og kartofler og fino sherry. Klik her og søg blandt mere end 1000 lækre opskrifter.
Tilberedning
Kog ca. 12 små kartofler med skræl, og lad dem blive lune eller kolde.
Hak 1/2 dl saltmandler og 1/2 dl grønne oliven, og vend sammen med 1 spsk olivenolie.
Skær toppen af kartoflerne, og sæt dem ned på en bund af salt. Anret med lidt “pesto” på hver. Pynt med en lille stilk oregano.
Kilde: Irma krydderiet 2, 2004
Kog ca. 12 små kartofler med skræl, og lad dem blive lune eller kolde.
Hak 1/2 dl saltmandler og 1/2 dl grønne oliven, og vend sammen med 1 spsk olivenolie.
Skær toppen af kartoflerne, og sæt dem ned på en bund af salt. Anret med lidt “pesto” på hver. Pynt med en lille stilk oregano.
Kilde: Irma krydderiet 2, 2004