Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Gnocchi med svampesauce

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ps gnocchi
  • 1 - 1 ps gnocchi
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g svampe
  • 200 g svampe
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk chili
  • 1 stk chili
  • estragon
  • estragon
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk svampesauce
  • 1 pk svampesauce
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Kog Gnocchi efter anvisningen på pakken.

Varm olivenolien i en sauterpande og rist svampe, hvidløg og chili. Krydr med salt. Når svampene er gyldne, tilsættes svampesaucen. Tilsæt snittet estragon når saucen koger.

Hæld vandet fra de kogte gnocchi og vend dem forsigtigt i svampesaucen.