Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Sprød gulerodssalat

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
3 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk mellemstore gulerødder
  • 4 stk mellemstore gulerødder
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk snackpeber
  • 2 stk snackpeber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk risvineddike
  • 2 spsk risvineddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 1 spsk sukker
  • peber
  • peber
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk mandler
  • 4 spsk mandler

Tilberedning

Høvl gulerødderne i lange flager. Brug evt. en urteskræller. Skær peberfrugterne i meget fine skiver. Bland eddike og sukker i en skål. Vend grøntsagerne i og smag til med peber. Drys mandler over og server.

Kilde: Krydderiet 3, 2006