Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Grønne asparges og Shii Take

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Grønne asparges og shii take
  • Grønne asparges og shii take
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g grønne asparges
  • 250 g grønne asparges
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g shii take svampe
  • 150 g shii take svampe
  • lidt olivenolie
  • lidt olivenolie
  • Sauce
  • Sauce
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk fish sauce
  • 1 spsk fish sauce
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk limesaft
  • 1 spsk limesaft
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 0.5 spsk sukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg

Tilberedning

Skær den trævlede ende af aspargesen, og del aspargesen i to dele. Kom asparges og svampe på spyd, og pensl lidt olie på. Grill til grøntsagerne begynder at få farve.

NB. I stedet for Shii Take svampe kan der bruges Østershatte.

Bland saucen, pensl den på spyddene, eller læg spyddene på et fad, og dryp saucen over.

Kilde: Irma krydderiet 2, 2004