Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Sød dukkah med kardemomme

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
0 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hasselnødder
  • 1 dl hasselnødder
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl mandler
  • 1 dl mandler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk stødt kardemomme
  • 1 tsk stødt kardemomme
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk kanel
  • 0.5 tsk kanel
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knsp stødt koriander
  • 1 knsp stødt koriander
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk rørsukker
  • 2 - 4 spsk rørsukker

Tilberedning

Rist hasselnødderne på en tør pande, indtil du kan se, de skifter farve. Hæld op på et viskestykke. Rist nu mandlerne på samme pande. Gnid hasselnøddeskallerne fra ved hjælp af viskestykket. Hak hasselnødderne.

Hak de ristede mandler og bland i en skål. Kom krydderier på panden og rist dem kort.

Vend med nødderne. Vend sukkeret i blandingen og lad den afkøle.

Opbevares i et glas