Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kyllingenuggets med spinatsalat

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g økologiske kyllingebryster
  • 300 g økologiske kyllingebryster
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvedemel
  • 4 spsk hvedemel
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æg
  • 1 stk æg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl rasp
  • 2 dl rasp
  • olie
  • olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt radiser
  • 1 bdt radiser
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g frisk spinat
  • 200 g frisk spinat
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt dild
  • 1 bdt dild
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk friskrevet parmesanost
  • 4 spsk friskrevet parmesanost
  • Dressing:
  • Dressing:
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olie
  • 2 spsk olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk taffelsennep
  • 1 spsk taffelsennep
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk vand
  • 1 - 2 spsk vand
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knsp sukker
  • 1 knsp sukker
  • salt og peber
  • salt og peber

Tilberedning

Sæt en lille gryde med vand over til radiserne. Skær kyllingen i så store tern som muligt og krydr med salt og peber. Kom mel i en skål, æg i en anden og rasp i en tredje. Vend i hvedemel, derefter i let pisket æg og til sidst i rasp. Steg nuggets gyldne i olie på alle sider og skru helt ned for varmen. Lad dem stege langsomt, indtil kyllingen er gennemstegt. Kog radiserne i to minutter og afdryp. Nu er de blevet fint lyserøde og lidt mildere i smagen. Anret tallerkener med spinat, klippet dild, radiser og kylling. Drys parmesanost hen over. Rør dressingen sammen og server hertil.