Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Tomat og kikærtehummus med cognac og tonic

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Tomat og Kikærtehummus med Cognac & tonic
  • Tomat og Kikærtehummus med Cognac & tonic
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds kikærter
  • 1 ds kikærter
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk tomatkoncentrat
  • 3 spsk tomatkoncentrat
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 6 spsk olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 1 fed hvidløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk basilikum
  • 2 spsk basilikum
  • salt og peber
  • salt og peber

Tilberedning

Denne snack serverer vi på skeer. Skyl og afdryp 1 dåse kikærter, og kom dem i en skål. Mos dem groft med en ske. Rør 3 spsk tomatkoncentrat, 6 spsk olivenolie, 1 fed revet hvidløg, 2 spsk snittet frisk basilikum, og vend med kikærterne. Smag til med salt og peber.

Cognac og tonic blandes i forholdet 1:5.

Kilde: Irma krydderiet 2, 2004