Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kartofler surprise

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 35 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 750 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kartofler
  • 750 g kartofler
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g gedeost
  • 150 g gedeost
  • {{ 125 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g baby spinatblade
  • 125 g baby spinatblade
  • salt og peber
  • salt og peber
  • rapsolie
  • rapsolie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} rosmarin
  • 1 - 2 rosmarin
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk bagepapir
  • 6 stk bagepapir

Tilberedning

Skrab kartoflerne, og kog dem i letsaltet vand i 15 minutter, så de er al dente. Køl dem af, og skær dem i tykke skiver. Læg kartofler, gedeost, 6 stilke rosmarin, hvidløg og spinat på bagepapiret. Krydr med salt og peber og stænk med lidt rapsolie. Fold hvert stykke papir, og rul det stramt i kanten, så det bliver en lille lukket pakke. Bag kartoflerne i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter. Læg dem på hver sin tallerken, klip et lille hul og server straks.

Kilde: Krydderiet 3, 2005