Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Garganega

Lær mere om Garganega-druen

Garganega spiller en vis rolle som hvidvinsdrue i den italienske region Veneto, ikke mindst i distriktet Soave, hvor den indtager hovedrollen, kun af og til suppleret med bidrag på op til 30% fra druerne Trebbiano di Soave, Pinot Bianco og Chardonnay.

I Soave kan der være ret stor forskel på vinenes kvalitet. Der er mere jævne massevine, men der er også delikate og dejlige vine fra Soave Classico-området.

Disse vine kan have en duft af blomster, æbler og mandler samt en blød syre og et lille bid af bitterhed i eftersmagen, som står godt til mad.

 

Fordi vin er Irmas store passion, har vi også altid masser af vin i vores tilbudsavis. Gå på opdagelse i ugens tilbud på vin.

Bliv klogere på andre druer

Grønne druer

Prosecco/Glera

Prosecco vine er halvtøre og meget lette. Det er en vin som bør nydes afkølet om sommeren. Vinen er Italiens bedst sælgende mousserende vin.

Lær druen at kende
Grønne druer

Chardonnay

Chardonnay dyrkes med succes over hele verden. Vinen har en duft og smag af citrus og tropiske frugter og måske lidt smør.

Bliv klogere på druen her
Blå druer

Montepulciano d'Abruzzo

Montepulciano er en drue fra den italienske region Abruzzo. Den fremtræder oftest i en god og vellavet hverdags-vin.

Læs mere om den italienske drue her
Blå druer

Merlot

Merlot gør sig især gældende i vinene fra Saint-Èmilion og Pomerol. Den har store druer, så mosten kan ofte mangle garvesyre.

Læs mere om druen her