Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Citronmuffins med birkes

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 100 g smør
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æg
  • 3 æg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sukker
  • 2 dl sukker
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk vaniljesukker
  • 2 tsk vaniljesukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl ymer
  • 1 dl ymer
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvedemel
  • 3 dl hvedemel
  • blå birkes
  • blå birkes
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g mandelmel
  • 50 g mandelmel
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk bagepulver
  • 2 tsk bagepulver
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} økologisk citron
  • 1 økologisk citron
  • Frosting
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g flødeost
  • 100 g flødeost
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl flormelis
  • 2 dl flormelis
  • Pynt
  • Birkes og citronbåd
  • Birkes og citronbåd

Tilberedning

Sæt ovnen på 180 grader.

Stil 12 muffinsforme på en bradepande eller i en muffinform.

Smelt smørret uden at det brunes.

Kom æg, sukker og vaniljesukker i en skål og pisk lyst og skummende. Rør nu smør og ymer i æggesnapsen.

Kom mel i en skål og vend med birkes, mandelmel, bagepulver og fintrevet skal fra citronen. Gem citronen. Bland godt og vend med resten af dejen.

Kom dejen i formene og bag dem i cirka 15 minutter. Tag ud og afkøl helt.

Rør flødeost og flormelis sammen og rør lind med nogle dråber citronsaft ad gangen. Top muffins og pynt med citron og lidt birkes.