-
Smelt smørret i en gryde ved svag varme.
-
Tag gryden af varmen, og tilsæt vaniljesukker og knuste ingefærkiks.
-
Bland det godt sammen til en ensartet masse.
-
Fordel kiksemassen i 6 portionsglas, og pres den godt sammen i bunden af glasset. Sæt på køl.
-
Udblød husblas i en skål med koldt vand i 10 minutter.
-
Tag husblassen op af vandet, læg den i en varmefast skål, og smelt den over vandbad.
-
Rør koldskål sammen med friskpresset limesaft, fintrevet limeskal, flødeost og flor-melis, til du får en jævn masse.
-
Sigt husblassen ned i koldskålmassen, og rør det hurtigt sammen.
-
Pisk fløden til skum i en anden skål, og vend det i.
-
Fordel koldskålcremen i et jævnt lag oven på kiksebunden i glassene. Sæt på køl i mindst 3 timer
-
Top de portionsanrettede cheesecakes med hindbær og jordbær
-
Voila!