-
Kog ½ liter fløde op i en mindre gryde.
-
Bræk chokoladen i mindre stykker.
-
Tag gryden fra varmen og kom chokoladen i. Lad chokoladen smelte og rør derefter fløde og chokolade sammen. Afkøl og stil i køleskabet til dagen efter.
-
Pisk nu moussen til fast skum.
-
Spred hasselnødderne ud på en bradepande og rist dem i ovnen ved 225 grader i ca. 8 minutter.
-
Hæld de ristede varme nødder ud på et viskestykke og pak dem ind. Gnid nu nødderne imod hinanden i viskestykket. Skallerne bliver i bunden af viskestykket, og du kan nemt trille nødderne op.
-
Pisk ½ liter fløde til skum.
-
Læg en lagkagebund på et lagkagefad. Dryp med Kahlua eller kaffe og kom mousse og flødeskum på. Gentag og afslut med flødeskum og hasselnødder.
-
Kilde: Krydderiet 3, 2006
-
Færdigt arbejde.