-
Bland mel, vaniljesukker og salt i en skål.
-
Pisk langsomt mælk i, til dejen er klumpfri. Pisk nu æggene i. Lad gerne dejen stå i køleskabet i 30 minutter.
-
Smelt smør i panden, og bag pandekagerne gyldne på begge sider.
-
Kom smør i en gryde og smelt det. Tag gryden fra varmen, og knæk chokoladen i gryden. Lad stå, indtil det er smeltet. Rør forsigtigt rundt.
-
Smør chokoladen på pandekagen, drys nogle afdryppede blåbær på, og fold sammen.
-
Hvis frosne bær anvendes i retter der ikke opvarmes, anbefaler Fødevarestyrelsen at bærerne får et opkog før anvendelse. Hæld de frosne bær i en gryde, lad dem stå i 10 min. til de safter, og kog dem hurtigt op. Kog i 2 min. og lad herefter bærrene køle af.
-
Tip: Hvis det skal gå hurtigt, har Irma søde crêpes i køledisken.
-
Færdigt arbejde.