-
Skær smør i tern, og smuldr dem i melet med fingerne.
-
Tilsæt revet citronskral, flormelis og æg, og saml dejen hurtigt uden at ælte.
-
Læg den på køl i 30 minutter.
-
Ruldejen ud med en kagerulle på et meldrysset bord i 3 mm´s tykkelse.
-
Udstik 16 cirkler af dejen med en udstikker, og sæt dem på 2 bageplader med bagepapir.
-
Bag mørdejsbundene gyldne i ovnen i 8-10 minutter.
-
Afkøl på en bagerist.
-
Smør de 16 mørdejsbunde med marmelade.
-
Pisk fløden til skum, og vend vaniljesukker i.
-
Vend 3 spsk. af flødeskummet sammen med 3 spsk. marmelade.
-
Vend herefter resten af flødeskummet i.
-
Fyld bær-vaniljeskummet i sprøjteposen.
-
Sæt halvdelen af mørdejsbundene på et fad, og sprøjt dem med et lag bær-vaniljeskum.
-
Læg de øvrige mørdejslåg på, så marmeladen vender nedad mod vaniljeskummet.
-
Rør flormelis og vand sammen, og pynt medaljerne med glasuren og brombær.
-
Voila!