Sådan laver du tiramisu med brombær. Vi har samlet et stort udvalg af lette og lækre madopskrifter. Se dem alle her.
Tilberedning
Kom brombær, vand og 2 spsk. sukker i en gryde og lad simre i 5 minutter. Lad stå og afkøl helt.
Kom Grappa heri.
Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud.
Kom vaniljekorn og 3 spsk. sukker på en tallerken og mas sammen med bagsiden af en ske.
Kom vaniljesukker og æggeblommer i en skål og pisk sammen. Pisk mascarponeosten ud heri.
Pisk æggehvider til skum og vend i. Pisk fløden til skum og vend i.
Læg kiksene i bunden af en form med kant. De skal dække hele bunden. Fordel brombærblandingen herpå. Fordel cremen herpå. Dæk formen med film og stil i køleskabet mindst 2 timer. Gerne natten over.
Kom brombær, vand og 2 spsk. sukker i en gryde og lad simre i 5 minutter. Lad stå og afkøl helt.
Kom Grappa heri.
Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud.
Kom vaniljekorn og 3 spsk. sukker på en tallerken og mas sammen med bagsiden af en ske.
Kom vaniljesukker og æggeblommer i en skål og pisk sammen. Pisk mascarponeosten ud heri.
Pisk æggehvider til skum og vend i. Pisk fløden til skum og vend i.
Læg kiksene i bunden af en form med kant. De skal dække hele bunden. Fordel brombærblandingen herpå. Fordel cremen herpå. Dæk formen med film og stil i køleskabet mindst 2 timer. Gerne natten over.