Hvis du leder efter den bedste opskrift på grøn spinat-is, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Kom cashewnødder i en skål med koldt vand og udblød i 12 timer. Afdryp og kom i en blender.
Tag det faste fedt fra dåsen med kokosmælk op. Det er kun det, du skal bruge her.
Kom alle ingredienser i blenderen og blend det helt jævnt og cremet.
Kom blandingen i en fryseegnet beholder og frys det i mindst 5-6 timer, eller natten over.
Hvis isen kun fryses i 5-6 timer, kan den laves til kugler med det samme, er isen blevet fuld frossen, kan det være en fordel at blende isen igen og derefter laveden til kugler.
Kom cashewnødder i en skål med koldt vand og udblød i 12 timer. Afdryp og kom i en blender.
Tag det faste fedt fra dåsen med kokosmælk op. Det er kun det, du skal bruge her.
Kom alle ingredienser i blenderen og blend det helt jævnt og cremet.
Kom blandingen i en fryseegnet beholder og frys det i mindst 5-6 timer, eller natten over.
Hvis isen kun fryses i 5-6 timer, kan den laves til kugler med det samme, er isen blevet fuld frossen, kan det være en fordel at blende isen igen og derefter laveden til kugler.