Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Grøn spinat-is

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 10 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl rå cashewnødder
  • 1 dl rå cashewnødder
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dåse kokosmælk
  • 1 dåse kokosmælk
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} modne avokado
  • 2 modne avokado
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} moden banan
  • 1 moden banan
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} store håndfulde spinat
  • 2 store håndfulde spinat
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk. agavesirup
  • 4 spsk. agavesirup
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk. vaniljepulver
  • 2 tsk. vaniljepulver

Tilberedning

Kom cashewnødder i en skål med koldt vand og udblød i 12 timer. Afdryp og kom i en blender. Tag det faste fedt fra dåsen med kokosmælk op. Det er kun det, du skal bruge her. Kom alle ingredienser i blenderen og blend det helt jævnt og cremet.
Kom blandingen i en fryseegnet beholder og frys det i mindst 5-6 timer, eller natten over. Hvis isen kun fryses i 5-6 timer, kan den laves til kugler med det samme, er isen blevet fuld frossen, kan det være en fordel at blende isen igen og derefter lave
den til kugler.