Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Småkagesandwich

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 0.75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 0.75 dl piskefløde
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g marscarponeost
  • 200 g marscarponeost
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl flormelis
  • 0.5 dl flormelis
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk vaniljesukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • {{ 25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g chokolade med ingefær
  • 25 g chokolade med ingefær

Tilberedning

Kom fløden i en lille skål og pisk til let skum. Tilføj flødeosten og pisk sammen i kort tid. Vend flormelis og vaniljesukker i cremen. Hak chokoladen fint og vend i. Læg lidt creme imellem de to kager. Opbevar i køleskabet. Serveres kølige.