Smelt smør i en gryde, uden at det tager farve. Hæld op i en skål og kom sukker og vaniljesukker i. Pisk det sammen. Smelt chokoladen, og kom den i smørblandingen. Pisk ægget i. Bland mel, kakao og bagepulver sammen og vend i. Saml dejen. Sæt dejen i køleskab i 1 time for at samle sig.
Sæt ovnen på 175° grader. tag den nu ganske hårde dej ud og rul ud til en tykkelse på 5 mm. Det er nemt, hvis du lægger dejen mellem to stykker bagepapir eller plastikposer. Udstans runde kager, cirka 4 cm i diameter, og kom på bageplade med bagepapir. Bag kagerne, indtil de er lidt mere gyldne end dejens farve. Det tager cirka 8 minutter. Tag ud og afkøl helt.
Rør smør og flormelis sammen og tilføj citronsaft, indtil du har en fast creme. Læg kagerne sammen to og to omkring lidt creme. Pynt cremens kanter med frysetørrede hindbær.OPskriften giver ca. 16 kager.