-
Tænd ovnen på 180 grader og smør en 20 x 20 cm form med kokosolie eller for den med bagepapir.
-
Rør chiafrø og vand sammen i en skål og lad det trække i 10 min.
-
Kom chiafrø, squash og banan (el. æblemos) i en blender og blend det helt jævnt og cremet.
-
Bland kokosfibermel, kakao, kanel og salt godt sammen.
-
Si det ned i den våde dej og rør det godt rundt. Kom til sidst mandelmælken i lidt ad gangen og rør, til dejen er glat og uden klumper.
-
Læg dejen i den smurte bageform og bag brownien i ovnen i 40 min.
-
Tjek med en kødnål eller lignende, om brownien er færdigbagt. Er nålen ren, når den tages op, er brownien bagt, hænger der dej ved, skal kagen have et par minutter mere i ovnen.
-
Lad kagen køle helt ned og sæt den i køleskabet.
-
Lav glasuren til brownien ved at blende alle ingredienser grundigt sammen.
-
Smør glasuren på den afkølede brownie og skær den i mindre stykker.
-
Bon appetit!