Kom den varme kaffe i en skål og rør muscovadosukkeret ud i. Afkøl helt, før den revne citron skal kommes i blandingen.Kom æggeblommer og sukker i en anden skål og pisk luftigt. Skrab vaniljekorn ned i blandingen. Kom mascarpone i skålen og pisk jævnt. Rør græsk yoghurt i. Pisk fløden til skum og vend i.Dæk bunden af en form med halvdelen af lady fingers. Hæld halvdelen af kaffen henover. Dæk med halvdelen af cremen. Gentag. Dæk formen med film og stil i køleskab i mindst to timer. Eller op til et døgn.Tag ud, drys med kakao og server.
Kom den varme kaffe i en skål og rør muscovadosukkeret ud i. Afkøl helt, før den revne citron skal kommes i blandingen.Kom æggeblommer og sukker i en anden skål og pisk luftigt. Skrab vaniljekorn ned i blandingen. Kom mascarpone i skålen og pisk jævnt. Rør græsk yoghurt i. Pisk fløden til skum og vend i.Dæk bunden af en form med halvdelen af lady fingers. Hæld halvdelen af kaffen henover. Dæk med halvdelen af cremen. Gentag. Dæk formen med film og stil i køleskab i mindst to timer. Eller op til et døgn.Tag ud, drys med kakao og server.