Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Tiramisu krydret med muscovado og citron

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 2 t 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl kaffe
  • 0.5 dl kaffe
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk muscovadosukker
  • 4 spsk muscovadosukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} økologisk citron
  • 1 økologisk citron
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æggeblommer
  • 3 æggeblommer
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sukker
  • 0.5 dl sukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} vaniljestang
  • 1 vaniljestang
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g mascarpone
  • 250 g mascarpone
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl græsk yoghurt 10%
  • 1 dl græsk yoghurt 10%
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 2 dl piskefløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk ladyfingers
  • 1 pk ladyfingers
  • kakao
  • kakao

Tilberedning

Kom den varme kaffe i en skål og rør muscovadosukkeret ud i. Afkøl helt, før den revne citron­ skal kommes i blandingen.

Kom æggeblommer og sukker i en anden skål og pisk luftigt. Skrab vaniljekorn ned i blandingen. Kom mascarpone i skålen og pisk jævnt. Rør græsk yoghurt i. Pisk fløden til skum og vend i.

Dæk bunden af en form med halvdelen af lady fingers. Hæld halvdelen af kaffen henover. Dæk med halvdelen af cremen. Gentag. Dæk formen med film og stil i køleskab i mindst to ti­mer. Eller op til et døgn.

Tag ud, drys med kakao og server.