Her kan du læse vores opskrift på karameller med en anelse lakrids. Læs også andre gode opskrifter på desserter her på siden. Klik her og bliv inspireret »
Tilberedning
Kom bagepapir i en form på ca. 15 x 20 cm. Smør papiret.
Kom alle ingredienser i en gryde og rør rundt, imens smørret smelter. Lad nu blandingen stå og boble, indtil den bliver gylden og let brunlig. Hold øje, den må ikke brænde i bunden.
Når massen er tyk og brunlig, er den færdig. Test den på følgende vis. Tag lidt karamelmasse op med en ske og dryp ned i en skål med koldt vand. Tag den stivnede karamel op og mærk konsistensen. Den skal ikke være smørblød, men stivnet.
Fjern fra komfuret. Fisk hurtigt stjerneanis op og hæld nu massen op i formen. Lad stå og stivne i ca. 5 minutter.
Kom karamelpladen op på et skærebræt og skær i ruder. Afkøl helt.
Kom bagepapir i en form på ca. 15 x 20 cm. Smør papiret.
Kom alle ingredienser i en gryde og rør rundt, imens smørret smelter. Lad nu blandingen stå og boble, indtil den bliver gylden og let brunlig. Hold øje, den må ikke brænde i bunden.
Når massen er tyk og brunlig, er den færdig. Test den på følgende vis. Tag lidt karamelmasse op med en ske og dryp ned i en skål med koldt vand. Tag den stivnede karamel op og mærk konsistensen. Den skal ikke være smørblød, men stivnet.
Fjern fra komfuret. Fisk hurtigt stjerneanis op og hæld nu massen op i formen. Lad stå og stivne i ca. 5 minutter.
Kom karamelpladen op på et skærebræt og skær i ruder. Afkøl helt.