Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Orange- og chokosmåkager

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
50 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Orangedej
  • {{ 270 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g sukker
  • 270 g sukker
  • {{ 180 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g blødt smør
  • 180 g blødt smør
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æg
  • 3 æg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk bagepulver
  • 1 tsk bagepulver
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hvedemel
  • 250 g hvedemel
  • Revet skal af 1 økologisk appelsin
  • Revet skal af 1 økologisk appelsin
  • Chokodej
  • {{ 180 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g sukker
  • 180 g sukker
  • {{ 90 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g brun farin
  • 90 g brun farin
  • {{ 180 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g blødt smør
  • 180 g blødt smør
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æg
  • 3 æg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk bagepulver
  • 1 tsk bagepulver
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hvedemel
  • 200 g hvedemel
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g kakaopulver
  • 50 g kakaopulver

Tilberedning

Sæt ovnen på 180 grader varmluft. For begge deje gælder: Rør sukker og blødt smør sammen. Tilføj resten af ingredienserne og rør det hele godt sammen. Bemærk at dejen er meget blød. Kom hver dej i en sprøjtepose. Sprøjt orangedejen ud på bagepapir i klatter på størrelse med en tokrone. Kagerne vokser meget, så hold god afstand imellem dem. Sprøjt chokodejen ned i midten af hver klat orangedej. Bag kagerne i cirka 10 minutter.