Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Råsyltede brombær med vaniljecreme

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g brombær
  • 500 g brombær
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl dessertvin
  • 0.5 dl dessertvin
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sukker
  • 0.5 dl sukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk citronsaft
  • 1 spsk citronsaft
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sødmælk
  • 2 dl sødmælk
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æggeblommer
  • 2 æggeblommer
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk majsstivelse
  • 1 spsk majsstivelse
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} vaniljestang
  • 1 vaniljestang
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 2 spsk sukker
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} l piskefløde
  • 0.25 l piskefløde
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hasselnøddekerner
  • 3 spsk hasselnøddekerner

Tilberedning

Kom bær, vin, sukker og citronsaft i en skål og lad trække i mindst en time.

Kom mælk, æggeblommer og majsstivelse i en lille kold gryde. Pisk sammen og kom en flækket vaniljestang i. Stil nu gryden på ganske svag varme. Rør rundt, indtil cremen tykner. Hæld op i en skål og dæk med film, så der ikke dannes skind. Afkøl helt.

Tag vaniljestangen op. Pisk fløden til let skum og vend med vaniljecremen. Server i to separate glas til hver gæst.

Drys cremen med hakkede, ristede hasselnødder.