Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Fyldte chokolader med amarenakirsebær og ganache af mørk chokolade

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
8 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 135 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g piskefløde
  • 135 g piskefløde
  • {{ 20 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g glukose
  • 20 g glukose
  • {{ 120 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g chokolade 78% kakao
  • 120 g chokolade 78% kakao
  • {{ 35 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 35 g smør
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g chokolade til skallerne
  • 250 g chokolade til skallerne

Tilberedning

Bring piskefløde og glukose i kog. Når massen koger, hældes den over den hakkede chokolade. Derefter blendes massen med en stavblender indtil den er glat. Fortsæt med at blende, imens du kommer det bløde smør i. Når hele massen er ensartet, er den parat til formene.

Sådan laver du fyldte chokolader:
Chokoladerne fremstilles med tempereret 78 % chokolade. Når chokoladen er 31-32 grader, hælder du chokoladen i formen. Det er vigtigt, at alle formens huller er fyldt godt op. Slå derefter chokoladeformen ned i bordet et par gange, så eventuelle luftbobler kommer op til overfladen. Hæld derefter den overskydende chokolade tilbage i skålen, og skrab formens overflade af med en dejskraber eller tilsvarende. Nu skal formen i køleskabet i 15 minutter. I mellemtiden kan du skære amarenakirsebær i mindre stykker, der passer i formene. Når formene er afkølet i køleskabet, fyldes de med et amarenakirsebær og ganache. Derefter skal formene igen på køl. Når ganachen er sat, lukkes formene med tempereret chokolade.