Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Raw rødbedekage

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
8 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Rødbedelag:
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl rå cashewnødder
  • 5 dl rå cashewnødder
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} rå rødbede
  • 1 rå rødbede
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk. agavesirup
  • 4 spsk. agavesirup
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} økologiske lime
  • 1 økologiske lime
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk. vaniljepulver
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • Bund:
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g mandler
  • 150 g mandler
  • {{ 120 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g tørrede dadler uden sten
  • 120 g tørrede dadler uden sten
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk. kokosmel
  • 4 spsk. kokosmel
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} nip flagesalt
  • 1 nip flagesalt
  • Pynt:
  • Granatæblekerner
  • Granatæblekerner
  • Pistacienødder
  • Pistacienødder
  • Mynte
  • Mynte

Tilberedning

Kom cashewnødder i en skål med koldt vand og udblød i 12 timer. Kom alle ingredienser til bunden i en foodprocessor og blend det til det er en klistret og sammenhængende masse. Fordel blandingen i et tærtefad og sæt den i fryseren, imens du
laver fyldet. Skræl rødbeden og skær i tern. Kom cashewnødder, agavesirup, rødbede, revet skal og saft fra limen samt vanilje i en foodprocessor og blend det til en jævn og cremet konsistens. Fordel blandingen ovenpå bunden. Sæt kagen i køleskabet og lad den sætte sig i mindst 6-8 timer, inden den serveres. Skær kagen i ønskede stykker og fordel pynten oven på.