Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Sandkage med mandel

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
12 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Smør og rasp til formen
  • Smør og rasp til formen
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 250 g smør
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g sukker
  • 250 g sukker
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æg
  • 4 æg
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hvedemel
  • 200 g hvedemel
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g mandelmel
  • 50 g mandelmel
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk vaniljesukker
  • 2 tsk vaniljesukker
  • Revet skal fra ½ økologisk citron
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g mandelflager
  • 50 g mandelflager

Tilberedning

Smør sandkageformen og drys den med rasp. Sæt ovnen på 175 grader. Rør smør og sukker luftigt med en elpisker. Rør et æg i ad gangen. Bland hvedemel med mandelmel og vaniljesukker og fold det ned i dejen. Vend citronskal heri. Drys mandelflager henover. Sæt kagen i ovnen og lad den bage i cirka 50 minutter. Stil kagen på en rist i formen og lad den køle af i 15 minutter, før du vender den ud på et fad.