Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Chokolademousse med marinerede hindbær

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 35 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bg æggeblommer
  • 1 bg æggeblommer
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g mørk chokolade
  • 200 g mørk chokolade
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk kaffe
  • 2 spsk kaffe
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bg æggehvider
  • 2 bg æggehvider
  • {{ 2.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 2.5 dl piskefløde
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk skovbær eddike
  • 1 spsk skovbær eddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 1 spsk sukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk vand
  • 1 spsk vand
  • {{ 125 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hindbær
  • 125 g hindbær

Tilberedning

Tag æggeblommer ud af køleskabet 15 minutter før de skal bruges.

Smelt chokoladen i vandbad eller mikroovn. Rør kaffen ud i chokoladen.

Pisk æggehviderne stive i en skål.

Pisk fløden til skum i en anden skål.

Brug nu et piskeris og rør æggeblommerne ud i chokoladen i en helt tynd stråle.

Vend fløden heri og til sidst æggehviderne. Kom i små portionsskåle og stil i køleskabet i 2-3 timer.

Rør eddike (fx skovbær- eller solbæreddike), sukker og vand sammen i en lille skål. Vend hindbær heri og lad dem marinere, imens moussen stivner.

Server moussen med hindbær og lidt revet chokolade.