Lækker opskrift på Limemarengs med nougat og kakaodrys. Se vores store udvalg af lækre opskrifter her og lad dag inspirere til nye smagsoplevelser.
Tilberedning
Sæt varmluftsovnen på 100 grader.
Kom revet lime-skal, æggehvider, sukker og eddike i en skål, og pisk massen stiv på ca. 5 minutter.
Skær nougat i ca. 20 stykker, og kom dem i massen. Tag nougatstykkerne med medfølgende marengsmasse op på en ske, og fordel dem i runde klatter på bageplader med bagepapir. Bag marengsene i ca. 30 minutter, til de er lette og tørre.
Køl af og drys kakao over før servering.
Kilde: Krydderiet 3, 2005
Kom revet lime-skal, æggehvider, sukker og eddike i en skål, og pisk massen stiv på ca. 5 minutter.
Skær nougat i ca. 20 stykker, og kom dem i massen. Tag nougatstykkerne med medfølgende marengsmasse op på en ske, og fordel dem i runde klatter på bageplader med bagepapir. Bag marengsene i ca. 30 minutter, til de er lette og tørre.
Køl af og drys kakao over før servering.
Kilde: Krydderiet 3, 2005