-
Sæt ovnen på 200 grader.
-
Kom æg, sukker og vaniljesukker i en skål og pisk sammen indtil luftigt.
-
Vend kartoffelmel med bagepulver og kakaopulver og kom i æggesnapsen.
-
Smør dejen ud på en bradepande med bagepapir. Sæt bradepanden i bunden af ovnen og bag dejen i 10 minutter.
-
Tag ud og læg et stykke bagepapir på toppen. Lad afkøle helt.
-
Kom yoghurt og fløde i en skål og pisk til skum. Vend hindbær heri.
-
Tag det øverste stykke bagepapir fra og drys med lidt sukker eller flormelis.
-
Læg papiret på igen og vend kagen, så den bagte side nu ligger nedad på et bord.
-
Træk det andet stykke papir fra. Smør fyldet på og rul sammen fra den lange led.
-
Opbevar i køleskab, hvis kagen ikke skal spises med det samme.
-
Så er der serveret!