Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Chokoladeroulade med hindbær og yoghurtcreme

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 45 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Kagebund
  • Kagebund
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æg
  • 3 æg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sukker
  • 2 dl sukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk vaniljesukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl kartoffelmel
  • 1 dl kartoffelmel
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk bagepulver
  • 0.5 tsk bagepulver
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk Valhrona kakaopulver
  • 3 spsk Valhrona kakaopulver
  • Hindbærcreme
  • Hindbærcreme
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl græsk yoghurt 10%
  • 1 dl græsk yoghurt 10%
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 1 dl piskefløde
  • {{ 125 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hindbær
  • 125 g hindbær

Tilberedning

Sæt ovnen på 200 grader.

Kom æg, sukker og vaniljesukker i en skål og pisk sammen indtil luftigt. Vend kartoffelmel med bagepulver og kakaopulver og kom i æggesnapsen. Smør dejen ud på en bradepande med bagepapir. Sæt bradepanden i bunden af ovnen og bag dejen i 10 minutter. Tag ud og læg et stykke bagepapir på toppen. Lad afkøle helt.

Kom yoghurt og fløde i en skål og pisk til skum. Vend hindbær heri.

Tag det øverste stykke bagepapir fra og drys med lidt sukker eller flormelis. Læg papiret på igen og vend kagen, så den bagte side nu ligger nedad på et bord. Træk det andet stykke papir fra. Smør fyldet på og rul sammen fra den lange led.


Opbevar i køleskab, hvis kagen ikke skal spises med det samme.