Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Muffins med rabarber

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 125 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 125 g smør
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g sukker
  • 150 g sukker
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æg
  • 2 æg
  • {{ 210 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hvedemel
  • 210 g hvedemel
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk vaniljesukker
  • 2 tsk vaniljesukker
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk bagepulver
  • 2 tsk bagepulver
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sødmælksyoghurt
  • 1 dl sødmælksyoghurt
  • Fyld:
  • Fyld:
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rabarber
  • 100 g rabarber
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sukker
  • 2 spsk sukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hvedemel
  • 1 spsk hvedemel

Tilberedning

Sæt ovnen på 180 grader. Tag en metalform med plads til 12 muffins frem. Sæt almindelige papirforme i. Eller klip bagepapir i firkanter og sæt i metalformene. Kom smør og sukker i en skål og pisk sammen. Kom de to æg i og pisk videre. Kom mel, vaniljesukker og bagepulver i en skål og vend sammen. Rør melblandingen i dejen. Vend yoghurt i. Skær rabarber i små stykker. Kom i en skål og vend med sukker og hvedemel. Sæt rabarberstykkerne ned i dejen. Bag muffins midt i ovnen i 25-30 minutter. Afkøl helt. Pynt eventuelt med lidt flormelis.