-
Skær rabarber i mindre stykker og kom i en gryde. Vend med sukker og kom vand heri.
-
Lad rabarberne simre langsomt møre under låg i 5 minutter. Tag låget af og lad rabarberne koge ind til marmeladekonsistens. Afkøl helt.
-
Sæt ovnen på 175 grader.
-
Kom æggehvider og sukker i en skål og pisk til stift skum. Kom eddike heri og pisk til endnu stivere skum.
-
Spred marengsmassen ud på en bradepande med bagepapir. Det skal fylde 30 x 40 cm sådan cirka.
-
Hak mandlerne ganske groft og drys over marengsen.
-
Bag bunden midt i ovnen i 25 minutter.
-
Tag ud af ovnen og læg et bagepapir på den bagte bund. Vend rundt, så mandeldrysset vender nedad.
-
Fugt nu et viskestykke med lidt vand og læg over papiret på dejen og lad bunden afkøle helt. Viskestykket er til, for at bunden bliver ved med at være blød.
-
Træk det øverste papir forsigtigt af bunden.
-
Pisk fløden til skum og vend med rabarber. Fordel flødeskummet på bunden og rul sammen fra den lange led.
-
Læg lukningen nedad på et fad og opbevar køligt.
-
Så er der serveret!